Stipend til Avril og Henriette – Tertnes

Stipend til Avril og Henriette

Tradisjonen tro hadde Bergen kommune sin årlige stipend- og prisutdeling like før jul, og igjen var spillere fra Tertnes Håndball Elite blant utøverne som fikk tildelt stipend.

Avril Mikkelsen Frei og Henriette Espetvedt Eggen fikk begge tildelt hvert sitt utviklingsstipend på kr 20 000, med følgende begrunnelser:

AVRIL

Avril kom inn i landslagsmiljøet med LK02, og var med frem til avslutning for dette laget da de ble verdensmestere for junior sist sommer. Avril har sin store styrke i duellspill og gjennombruddskraft. Ambisjonene er store for videre utvikling, og det jobbes hardt hver dag for å nå målene på kort og lang sikt.

HENRIETTE

Har vært en del av landslagsmiljøet i LK02 helt fra starten, og var med frem til avslutning for dette laget da de ble verdensmestere for junior sist sommer. Hennes styrker er at hun er like god i både forsvar og angrep, og hun har god duellstyrke og god forståelse av spillet. Ambisjonene er store for videre utvikling, og det jobbes hardt hver dag for å nå målene på kort og lang sikt.     

Vi er glade og stolte over at spillerne våre markerer seg på denne måten, og vi gratulerer Avril og Henriette med stipendtildelingen.