Alvoret i gang igjen – Tertnes

Alvoret i gang igjen

Endelig er det kamp for Tertnesjentene igjen, og vi starter vårsesongen med en skikkelig godbit!

Onsdag møter Tertnesjentene det som omtales som verdens beste klubblag, og det med rette. For i tillegg til å ha rasket med seg alt av titler i hjemlig liga og mesterskap de siste årene, er Vipers allerede å regne som en stjerne på klubbhåndballhimmelen etter Champions League-gull de to siste sesongene.

Dette er altså laget Tertnes skal møte på onsdag, og vi gleder oss! For mot Vipers kan vi ha lave skuldre, uten noen som helst form for forventningspress, og bare gå ut på banen og ha det gøy.

Også Tore Johannessen gleder seg til kamp igjen:

Det blir godt å komme i gang igjen etter julepausen. Vi hadde en god avslutning på høstsesongen, med seier over Fredrikstad og flere tilbake fra skade. Vi stiller nå med en bred og god tropp, og har store forventninger til resten av sesongen. Det blir en tøff start mot Vipers, som vi gleder oss til å måle krefter mot. 

Billettsalget til kampen går unna, inkl. salg av klubbilletter som alene har passert 600 solgte billetter. Felt C og D er nærmest utsolgt, og vi åpner nå for salg på felt D. For å unngå for mye press på inngangskontrollen det siste kvarteret før kampstart, anbefaler vi å være ute i god tid. I tillegg anbefaler vi å forhåndskjøpe billetten via app eller her. Kampstart er kl. 18:30, og i pausen blir det morsom konkurranse med kampsponsor Umbro. Etter kampslutt blir det som vanlig fanzone, med mulighet for autografer fra spillerne.

For klubbilletter, bruk påmeldingsskjema (bestillingsfrist innen onsdag kl. 15:00).