Håndballfest tross tap – Tertnes
Fanny Skindlo (foto: John Vint)

Håndballfest tross tap

Selv ikke de største optimistene forventet Tertnes-seier mot Vipers onsdag kveld. Likevel fikk 1151 entusiastiske publikummere se at Tertnesjentene gjorde et ærlig forsøk, og selv om forskjellen mellom lagene etterhvert ble tydelig, gir mye bra spill grunn til optimisme foran andre halvdel av sesongen.

Spillemessig holdt Tertnes følge i halve 1. omgang, deretter begynte Vipers å dra i fra. Til pause var stillingen 17-11 til bortelaget, og når så lagene kom på banen i 2. omgang lyktes ikke Tertnes å knappe innpå forspranget. På det meste ledet Vipers med 12 mål, men en god avslutning fra Tertnes gjorde at det til slutt endte med 10-målsseier til Vipers. Toppscorer for Tertnes ble Sanne Løkka Hagen som imponerte med noen skikkelige susere Vipers-keeperne ikke var i nærheten av å stoppe. Det ble til slutt 7 mål på høyrebacken fra Notodden, og hun ble da også stemt frem som Tertnes’ beste spiller med 45% av stemmene.

KAMPFAKTA

Tertnes – Vipers 24-34 (11-17)

REMA 1000-ligaen. Åsane Arena, 1151 tilskuere. Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang.

Tertnes: Synna Lien, Josefine Lien – Sanne Løkka Hagen 7, Rikke Midtfjeld 4, Emma Holtet 4 (2), Avril Frei 2, Fanny Skindlo 2, Henrikke Kjølholdt 1, Marthe Walde 1, Linn Gossé 1, Eva Moen 1, Hermine Auberg 1, Birgitte Karlsen Hagen, Maria Bergslien Gald, Adine Malén Andreassen.

Toppscorer Vipers: Ragnhild Valle Dahl 9 (2).

Utvisninger: Tertnes 2×2 min, Vipers 4×2 min.

Etter kampslutt var det fanzone, og sammen tok både Tertnes- og Vipers-spillerne seg god tid til å skrive autografer og stille opp på utallige selfies. Vi håper at det ble en god opplevelse for publikum, og vi håper at så mange som mulige vil ta turen tilbake når Tertnes møter Sola i Åsane Arena på onsdag om en uke (18. januar kl. 18:30).