Viktig kamp mot Byåsen – Tertnes

Viktig kamp mot Byåsen

Onsdag tar Tertnesjentene turen til Trondheim der Byåsen venter i ny REMA 1000-ligakamp. Begge lag ligger utsatt til, men har mål om å klatre på tabellen nå som vi har startet på andre halvdel av sesongen.

Kampen i kveld er viktig for å henge med lagene som ligger foran oss på sluttspillplass. I de siste kampene har vi hatt lange perioder med godt spill, og det blir viktig å forlenge disse periodene. Byåsen, som ligger to plasser foran oss på tabellen, har i likhet med oss variert mye i prestasjoner så langt denne sesongen. Men vi vet at vi møter et godt lag og at vi må prestere på et høyt nivå i en hel kamp for å kunne ta med poengene hjem til Bergen i dag. Men vi har forberedt oss godt og har tro på at vi kan vinne dette oppgjøret.

Kampen mot Byåsen kan ses på TV2 Play, med kampstart kl. 18:00.