Lørdagskamp mot Molde – Tertnes

Lørdagskamp mot Molde

Vi er klare for ny hjemmekamp mot nok en medaljekandidat i årets REMA 1000-liga, nemlig Molde. Kampen spilles på et litt uvanlig tidspunkt, lørdag kl. 18:00, men vi håper at så mange som mulig ønsker å starte lørdagskvelden sammen med oss i Åsane Arena.

Molde har de siste årene hatt et uttalt mål om å være blant topplagene i REMA 1000-ligaen og i tråd med ambisjonene, har klubben hver sesong sikret seg nye spillerprofiler. Fra Tertnes kom Rikke Larsen Øyerhamn etter fjorårssesongen, og også Christine «Kizza» Karlsen Alver dro fra Fana og Bergen til Molde sist sommer. Blant andre Molde-profiler finner vi Thale Rushfeldt Deila som for alvor fikk sitt gjennombrudd på A-landslaget ifm. sist EM, samt søstrene Mona og Sherin Obaidli som begge har lang fartstid i Molde HK.

Til nå har ikke Molde helt lykkes med å ta stegene de ønsker, og i fjor ble det en ny fjerdeplass i REMA 1000-ligaen. Pr i dag ligger de på 6. plass og er nok ikke helt tilfreds med det, men årets liga er jevnere enn på lenge, og Molde har kun ett poeng opp til Larvik på 3. plass. Og kanskje er det i år at klubben skal ta sin aller første medalje? Det gjenstår å se, men utifra tabellsituasjonen er det åpenbart at Tertnesjentene stiller som underdogs i kampen på lørdag. Likevel har det vist seg at jentene våre kan kjempe jevnt med de aller fleste, men utfordringen er å kunne holde toppnivået gjennom en hel kamp, og uten for mange tekniske feil. Dessuten er det ingen tvil om at forsvarsspillet, og spesielt samhandling mellom forsvar og målvakt, må forbedres betydelig fra det vi så i kampen mot Byåsen sist onsdag. Klarer en det, skal vi kunne kjempe om poengene.

Kampstart i Åsane Arena er kl. 18:00, men ser du ikke kampen live, kan du følge den på TV 2 Play. Billetter kjøpes i appen vår, Tertnes Håndball, eller her. Er du trener eller lagleder for et aldersbestemt lag, kan du kjøpe klubbilletter med servering av lasagne fra Søtt+Salt. Les mer klubbillettilbudet her.