Lojal støttespiller forlenger – Tertnes
Ny 3-årsavtale med Sparebanken Vest

Lojal støttespiller forlenger

Denne sesongen har Tertnes skrevet ny samarbeidsavtale med Sparebanken Vest. Samarbeidet mellom Tertnes og Sparebanken Vest startet tilbake i 2007, da den første 3-årskontrakten ble signert, og siden den gang er det inngått ytterligere fire avtaler av samme varighet.

Sparebanken Vest har vært en trofast og solid støttespiller for Tertnes, og vi er veldig glade for at samarbeidsavtalen fornyes. Det er viktig for oss å legge til rette for best mulige rammebetingelser for spillerne våre og driften forøvrig, og da trenger vi sterke støttespillere i næringslivet som Sparebanken Vest. Vi håper at signeringen av en ny avtale med banken gir signal om at Tertnes er en klubb det er verdt å satse på, også for andre potensielle samarbeidspartnere.

Med vår tilhørighet i Åsane og Åsane Arena, er Sparebanken Vest Åsane vårt nærmeste lokalkontor. Banksjef i Sparebanken Vest Åsane, Carl Oscar Olsen, sier om signeringen:

Vi er veldig glade for å fornye avtalen vår med Tertnes. Samarbeid med lokale, veldrevne klubber gir oss mye god inspirasjon som vi også kan bruke internt.

For oss i Tertnes er kontinuitet og forutsigbarhet viktig for arbeidet vårt, noe som samarbeidet med Sparebanken Vest representerer. Vi er derfor stolte og glade for at en ny 3-årsavtale med Sparebanken Vest er på plass, og at banken med lange tradisjoner på Vestlandet fortsatt er vår største samarbeidspartner.