Hvem er den beste heiagjengen? – Tertnes

Hvem er den beste heiagjengen?

I samarbeid med Pizzabakeren inviterer Tertnes til heiagjengkonkurranse ifm. kampen mot Romerike Ravens på førstkommende onsdag! Kampen mot Ravens er en viktig kamp, og vi trenger all mulig støtte på tribunen.

Påmelding til heiagjengkonkurransen gjøres parallelt med bestilling av klubbilletter, som også denne gangen er tilgjengelige for alle aldersbestemte lag i regionen. Det laget som blir plukket ut som den beste heiagjengen får komme på besøk i Åsane Arena og overvære en Tertnes-trening, og deretter møte Tertnesjentene og spise pizza sammen med dem. Så lag plakater og øv på heiarop, og kom og hei på Tertnes. Oppfordrer også lagene til å stille i eget klubbtøy.

Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, kan også disse billettene bestilles via skjemaet. Kampen spilles onsdag 8. februar kl. 18:30.

Det vil være mulig å etteranmelde seg til heiagjengkonkurransen, men vi oppfordrer om å gjøre det allerede ved bestilling av klubbillettene.

Betingelser:

  • Klubbillettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at samlet beløp er vippset til #724226 Tertnes Håndball Elite. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene.
  • Vi tildeler plasser etter tilgjengelighet; ønskes dere å sitte i et spesifisert felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte (i Tertnes Håndball appen eller via denne lenken).
Klubbilletter til Tertnes-Romerike Ravens onsdag 8. februar kl. 18:30

Klubbilletter til Tertnes-Romerike Ravens onsdag 8. februar kl. 18:30

Start Over