Viktig bortekamp – Tertnes
Birgitte Karlsen Hagen i kamp mot Volda-spiller i hjemmeoppgjøret i oktober.

Viktig bortekamp

Etter halvannen uke kampfri, er det igjen kamp for Tertnesjentene på søndag. Denne gangen er det viktig bortemøte mot tabellnabo Volda.

Volda rykket opp i REMA 1000-ligaen foran inneværende sesong, etter å ha gått til topps i fjorårets 1. divisjon. Det klarte de med minst mulig margin, på lik poengsum som Gjerpen på 2. plass, men Volda ble først pga. innbyrdes oppgjør.

Den første sesongen for Volda i REMA 1000-ligaen har vært tøff, som forventet for et nyopprykket lag, og så langt har det blitt to seire. At den ene seieren var en sterk borteseier mot jentene våre i Åsane Arena i oktober, er vi selvsagt ikke fornøyde med, og det skal ikke være noen tvil om at det er en revansjelysten Tertnes-gjeng som setter seg på bussen nordover til Sunnmøre lørdag morgen.

Volda kjemper nå for å unngå 12. og sisteplassen i REMA 1000-ligaen, og heller ikke Tertnes er på sikker plass med tanke på å unngå kvalifiseringskamper. Men også opp til plassene foran oss er det kort vei, selv om sjansene for å nå sluttspillet begynner å bli små etter tapet mot Romerike Ravens sist uke.

Men på søndag er fokuset kun rettet mot oppgjøret mot Volda, og kampen for å sikre seg hardt tiltrengte poeng.

Kampen kan du følge på TV 2 Play på søndag, med kampstart kl. 15:00.

Her er tabellsituasjonen i REMA 1000-ligaen pr 17. februar 2023