Bli med på festen – Tertnes
Harde dueller i lokaloppgjør: Henrikke Kjølholdt og Emma Holtet.

Bli med på festen

Årets kamp, lokalderby, naboduell, lokaloppgjør, sør mot nord, rødt mot blått. Det er mange måter å beskrive kampene mellom Tertnes og Fana på, men det er ingen tvil om at dette er høydepunkt i sesongen. Nå er det snart klart for et nytt møte når Tertnes og Fana spiller REMA 1000-ligakamp i Åsane Arena onsdag 8. mars.

Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen. I REMA 1000-ligakamp i Fana Arena i oktober endte det med en knepen Tertnes-seier etter scoring i siste sekund, mens det i NM-kamp bare 2 uker etterpå ble en, om mulig, enda mer knepen seier til Fana. Da sto det nemlig uavgjort etter full tid, men Fana vant med ett mål etter ekstraomganger. Så det er ingen grunn til å tro at dette blir noe annet enn en spennende og jevn kamp mellom byens to eliteserielag.

Vi i Tertnes vil lage håndballfest som inkluderer alle. Derfor tilbyr vi klubbilletter til minipris til alle klubber og lag med aldersbestemte spillere i Region Vest. Om du heier på Tertnes eller Fana; du er like velkommen, så kom og vær med å lage håndballfest med byens to eliteserielag!

Klubbillettene koster kun 25 kr pr spiller, samt for inntil 4 ledere pr lag.

Skjemaet under må benyttes til bestilling. Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, kan også disse billettene bestilles via skjemaet.

Fremgangsmåte og betingelser:

  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det mot formodning bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert.)
  • Klubbillettene er et tilbud til lag som kjøper billetter samlet (ikke til enkelt-/privatpersoner).
  • Vi tildeler plasser etter tilgjengelighet; ønskes dere å sitte i et spesifisert felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte (i Tertnes Håndball appen eller via denne lenken).
  • Pga. forventet mye publikum, anbefaler vi dere å være tidlig ute.
Klubbilletter til Tertnes-Fana onsdag 8. mars kl. 18:30

Klubbilletter til Tertnes-Fana onsdag 8. mars kl. 18:30

Start Over