Rekruttlandslagsdebut for Fanny – Tertnes
Fanny Skindlo (foto: John Vint)

Rekruttlandslagsdebut for Fanny

Denne uken er det samlinger for samtlige norske landslag på damesiden, og da rekruttjentene dro på treningssamling til Island på tirsdag, var Fanny Skindlo med i troppen.

Etter å ha hatt sin siste sesong som juniorlandslagsspiller i fjor, var Fanny nå klar for det neste steget, som i Norge betyr rekruttlandslaget. Dermed fikk Fanny sin debut i kamp mot Island på torsdag, og rapportene sier at hun gjorde sine saker svært bra. Det ble to mål og flere assists for playmakeren, og hun viste en trygghet i spillet som ikke kunne avsløre at dette var hennes første kamp på dette nivået.

Lørdag kl. 17:00 er det ny kamp, også den mot Island. Vi håper og tror at gode opplevelser med flagget på brystet gir Fanny en god oppladning inn mot kampen mot Fana kommende onsdag, og vi ønsker henne lykke til!

Fanny Skindlo (foto: John Vint)

KAMPFAKTA
Island–Norge rekrutt 31-26 (15-14)
Asvellir, Hafnarfjordur, Island
Norge: Kaja Røhne 3, Fride Stølen, Martine Andersen, Julie Hulleberg 2, Tina Abdulla 3, Susanne Amundsen 1, Karine Dahlum 5, June Krogh, Tuva Høve, Fanny Skindlo 2, Live Deila 2, Kjerstin Solås 2, Selma Henriksen, Celine Solstad 6, Mina Hesselberg, Eli Raasok.
Toppscorer Island: Andrea Jacobsen 6