Tøft bortemøte venter – Tertnes
Eva Erdal Moen og Emma Holtet (med nr 13) i kamp mot Vipers i Åsane Arena i januar (foto: John Vint)

Tøft bortemøte venter

Når Tertnesjentene på søndag spiller den nestsiste av sesongens bortekamper, er det også den vanskeligste. Motstander er nemlig Vipers, verdens beste klubblag.

Etter å ha gått gjennom sesongen uten poengtap så langt, er laget fra Kristiansand allerede kåret til seriemestere i årets REMA 1000-liga. På 18 spilte kamper har Vipers scoret 84 flere mål, og sluppet inn 45 færre mål, enn noen av de andre lagene i ligaen, og selv om mesterlaget har måttet slite i enkeltkamper, har de likevel vært ganske så suverene. Foreløpig er seriemesterskapet den andre av fire mulige titler for sesongen, etter at de vant cupfinalen og ble Norgesmestere for et par uker siden. Mest sannsynlig blir de også sluttspillmestere, mens det er forventet at det blir en tøffere kamp om Champions League-tittelen.

Slik sesongen for Tertnes har artet seg, er nok styrkeforholdet mellom de to lagene ganske åpenbart. I søndagens kamp vil da heller ikke resultatet være det viktigste for Tertnes. Istedet vil en ha fokus på utvikling og en god prestasjon, og ungjentene våre kan slippe høye skuldre ned og bare glede seg til å spille mot verdensstjernene.

Kampen spilles i Aquarama i Kristiansand søndag kl. 18:00, og den kan følges på TV 2 Play (sendestart kl. 17:50).