Klubbilletter til hjemmekamp mot Aker – Tertnes
Ivrige supportere på Tertnes-kamp (foto: John Vint)

Klubbilletter til hjemmekamp mot Aker

Neste hjemmekamp for Tertnesjentene er mot Aker på onsdag. Vi ønsker oss engasjerte lag og heiagjenger på tribuner, så vi har selvsagt klubbilletter tilgjengelige for lagene som vil komme på Tertnes-kamp.

Selv om dette blir et bunnoppgjør mellom lagene på 10. og 11. plassen på tabellen, er ikke kampen uten interessante poeng. Begge lagene har 10 poeng etter 18 spilte kamper. Så selv om det vil være vanskelig, for ikke si umulig, for lagene å nå sluttspill, vil det likevel være prestisje i oppgjøret. Sist kamp mellom Tertnes og Aker endte med 25-20 til Oslo-laget, så skulle lagene havne på samme poengsum ved sesongslutt, må Tertnes vinne hjemmekampen med mer enn 5 mål for å kunne gå forbi Aker. I første omgang er seier i dette oppgjøret selvsagt det viktigste for Tertnesjentene, men de vil nok ganske sikkert også ha målforskjellen i bakhodet.

Foto: John Vint

KLUBBILLETTER

Klubbillettene koster kun 25 kr pr spiller, samt for inntil 4 ledere pr lag.

Skjemaet under må benyttes til bestilling. Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, kan også disse billettene bestilles via skjemaet.

Fremgangsmåte og betingelser:

  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert. Men Åsane Arena er en stor flott arrangementshall, så vi har normalt plass til alle som vil være med.)
  • Klubbillettene er et tilbud til lag som kjøper billetter samlet (ikke til enkelt-/privatpersoner).
  • Vi tildeler plasser etter tilgjengelighet; ønskes dere å sitte i et spesifisert felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte (i Tertnes Håndball appen eller via denne lenken).
Klubbilletter til Tertnes-Aker onsdag 15. mars kl. 18:00

Klubbilletter til Tertnes-Aker onsdag 15. mars kl. 18:00

Start Over