Godkjent 1. omgang, men raknet etter pause – Tertnes

Godkjent 1. omgang, men raknet etter pause

Tertnesjentene fikk det som ventet tøft i den siste bortekampen for sesongen. I Boligpartner Arena ventet et tent Storhamar-lag som med seier ville sikre seg sølvmedaljene før siste serierunde.

Men selv om hjemmelaget var store favoritter, var likevel Tertnes spillemessig på høyde med Storhamar i 1. omgang. Men litt for mange tekniske feil ga løpsvillige Storhamar-spillere flere gratismuligheter, og halvveis i omgangen tilrev de seg et lite forsprang på 3-4 mål som de beholdt inn mot hvilen. Stillingen var så 15-12 til hjemmelaget ved pause.

Men i 2. omgang kjørte Storhamar over Tertnes. Forsøk på 7 mot 6-spill lyktes ikke, og det hjalp heller ikke at Sanne fikk rødt kort helt i starten av omgangen. Etterhvert ble det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli for hjemmelaget, og det endte til slutt 37-22 til Storhamar. Igjen ble Emma toppscorer, samt kåret til vår beste spiller.

Storhamar-Tertnes 37-22 (15-12)

Boligpartner Arena. REMA 1000-ligaen.

Dommere: Ismet Kvakic og Tommy André Eriksen

Tertnes: Kadija Mårdalen, Synna Lien, Josefine Gundersen Lien – Marthe Walde, Henrikke Hauge Kjølholdt 2, Avril Mikkelsen Frei 1, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen 2, Emma Holtet 7, Eva Erdal Moen 4, Hermine Motzfeldt Auberg 3, Rikke Midtfjeld 2, Fanny Skindlo 1, Maria Bergslien Gald.

Toppscorer Storhamar: Anniken Obaidli 9

Utvisninger: Tertnes 1 rødt kort

Med dette gjenstår det kun én kamp for Tertnes i REMA 1000-ligaen 2022/23, dvs. hjemmekamp mot Fredrikstad i Åsane Arena onsdag 29. mars. Det er allerede invitert til junior-VIP arrangement før kampstart med Pizzabakeren Gullgruven som kampsponsor, og vi håper å kunne lage en god ramme rundt kampen.

Kampen markerer også den foreløpige avslutningen av Tertnes-karrieren for Josefine Gundersen Lien og Henrikke Hauge Kjølholdt. Josefine drar til Sverige i sommer, mens Henrikke har valgt å spille for Molde neste sesong. Det blir rart og trist å se de forlate Tertnes etter flere år i klubben, men vi vil også takke de for innsatsen for Tertnes. Og de vil selvsagt alltid være velkommen tilbake i blått!💙💙