Junior-VIP på siste seriekamp – Tertnes

Junior-VIP på siste seriekamp

OPPDATERING PR. 29. MARS:

DET ER NÅ STENGT FOR FLERE BESTILLINGER TIL JUNIOR-VIP. ISTEDET KAN KLUBBILLETTER BESTILLES HER.

I det som blir både sesongens siste hjemmekamp og siste seriekamp, blir det fokus på regionens unge håndballspillere. Til våre vanlige klubbilletter har vi inkludert pizza fra Pizzabakeren og bamsedrikk fra Saft Suse, og samler lagene til junior-VIP før kamp!

Onsdag 29. mars kommer Fredrikstad på besøk i Åsane Arena. Siden det nå er avklart at vi ikke når sluttspillet, men er sikret plass uten å måtte spille kvalifiseringskamper, blir denne siste hjemmekampen også den aller siste seriekampen for sesongen.

I den forbindelse inviterer vi til junior-VIP i Åsane Arenas aktivitetssal i 2. etasje (speilsalen). Vi åpner dørene kl. 17:15, og fra 17:30 serveres det pizza og bamsedrikk. Inkludert i billetten er også hvert sitt lodd, slik at alle deltakerne er med i trekningen av fine premier. I tillegg blir det ansiktsmaling, og i supporterutsalget i vestibylen blir det gode «serieavslutningstilbud» på blant annet Tertnesjentenes spilledrakt. Ca. kl. 18 avsluttes junior-VIP, og deltakerne finner plassene sine på tribunen for å få med seg innløp og presentasjon av lagene. Kampstart er kl. 18:15.

Alle aldersbestemte lag i regionen vår kan bestille billetter, og det gjøres samlet pr lag, via påmeldingsskjema under.

JUNIOR-VIP BILLETTER

Junior-VIP billettene koster kun kr 55 pr spiller, og hvert lag kan inkludere inntil 4 ledere i bestillingen, til samme pris. Om ønskelig kan lederne få kaffe istedet for bamsedrikk.

Skjemaet under må benyttes til bestilling. Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, kan også disse billettene bestilles via skjemaet (junior-VIP er ikke inkludert i de ordinære billettene).

Fremgangsmåte og betingelser:

  • Junior-VIP billetten inkluderer et pizzastykke, bamsedrikk, lodd til trekning, samt ansiktsmaling for de som ønsker det.
  • Ønskes kun kampbilletter (dvs. klubbilletter), uten adgang til junior-VIP, koster klubbillettene kr 25 pr spiller, samt inntil 4 lagledere/trenere pr. lag.
  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Husk å merke innbetaling med navn på lag. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert. Men Åsane Arena er en stor, flott arrangementshall, og vi har plass til alle som vil være med.)
  • Junior-VIP billetter og klubbilletter er tilbud til lag som kjøper billetter samlet (ikke til enkelt-/privatpersoner).
  • Vi tildeler plasser på tribunen etter tilgjengelighet; ønsker dere å sitte i et spesifisert felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte (i Tertnes Håndball appen eller via denne lenken).