Samarbeidsavtale med Pizzabakeren – Tertnes

Samarbeidsavtale med Pizzabakeren

For alle som går på Tertnes-kampene i Åsane Arena, har en sikkert fått med seg at vi selger pizza fra Pizzabakeren i kiosken. Det er nå en glede å fortelle at vi har signert en 2-årig samarbeidsavtale med Pizzabakeren Gullgruven.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 200 pizzabakerier pr. i dag, og flere skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away; enten henter du pizzaen selv eller så blir den levert rykende fersk der du er.

Christoffer Sund fra Pizzabakeren sier om samarbeidsavtalen som nå er inngått:

Vi på Pizzabakeren Gullgruven synes det er viktig og støtte opp idretten og fritidstilbudene for barn og unge i vår bydel. Spesielt gøy er det da å få være med på laget til Tertnes, med elitespillerne som gode rollemodeller for barn og unge. Vi ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer.

Vi ønsker Pizzabakeren velkommen inn i sponsornettverket til Tertnes og gleder oss til samarbeidet fremover!

PS: Ifm. junior-VIP billettene som selges til Tertnes-Fredrikstad onsdag 29. mars, er det naturligvis pizza fra Pizzabakeren inkludert i billetten.