Lokalt stortalent blir Tertnes-spiller – Tertnes
Vilde Janbu Fresvik signerer for Tertnes

Lokalt stortalent blir Tertnes-spiller

Uttrykket «er du god nok, er du gammel nok», må sies å passe for Tertnes’ nyervervelse, 16 år gamle Vilde Janbu Fresvik som fra høsten blir vår nye høyre kantspiller.

Vilde kommer fra TIF Viking, der hun har spilt siden hun startet å spille håndball som 10-åring. Jenten fra Sandviken regnes som et av regionens største håndballtalenter, og hun er også en del av ungdomslandslaget LK06. Vilde har gode kvaliteter både defensivt og offensivt, og har allerede utviklet et godt skuddrepertoar.

Tertnes-trener Tore Johannessen sier om nysigneringen:

Vilde har hatt en fin utvikling i TIF Viking, og nå gleder vi oss til å bidra til at hun kan ta ytterligere steg.

Selv sier Vilde følgende om det å komme til Tertnes:

– Jeg synes selvsagt det er stort at jeg har fått tilbudet om å spille i eliteserien i så ung alder. Jeg setter veldig pris på at Tore har gitt meg denne muligheten og at han har troen på at jeg kan takle dette nivået. Jeg gleder meg veldig til nye utfordringer i Tertnes og det å spille med og mot spillere på høyere nivå. Jeg har troen på at dette skal bli bra!

Vi i Tertnes er glade og stolte over at Vilde har valgt Tertnes på veien videre, og vi gleder oss til at hun og Rikke Midtfjeld blir vårt nye høyre kantspillerpar!💙