Gjett og vinn Emmas drakt – Tertnes

Gjett og vinn Emmas drakt

Det er innspurt på kåringen av Årets Publikumsfavoritt i REMA 1000-ligaen, og vår kandidat er Emma Holtet. Selv om Tertnes ikke har plassert seg på øvre halvdel av tabellen, har Emma likevel vært høyt oppe på toppscorerlisten. Og nå kan DU vinne Emmas drakt!

Emma Holtet endte til slutt på 8. plass på toppscorerlisten, med 122 mål, noe som gir et gjennomsnitt på 5,5 mål pr kamp. I tillegg var Emma den av våre spillere som flest ganger ble kåret til Tertnes’ beste spiller. Men vet du hvor mange ganger Emma fikk BB-prisen denne sesongen?

Alle som gjetter riktig antall, er med i trekningen av Emmas drakt, signert av Emma. For å gjette og delta i trekningen, send oss PM på facebook.

Glem heller ikke å stemme på Emma som Årets Publikumsfavoritt. Siste frist for å stemme er innen søndag kl. 23:59, så skynd deg å stemme HER.