Marthe re-signerer – Tertnes

Marthe re-signerer

Marthe Hatløy Walde har de to siste sesongene vært del av Tertnes’ linjespillerteam, og nå har Marthe signert ny kontrakt med klubben.

Marthe har hatt en god utvikling siden hun ble en del av Tertnes etter overgangen fra Fyllingen i 2021, og nå er hun altså klar for to nye sesonger med Tertnesjentene. Dermed blir det fortsatt Marthe og Emma (Holtet) som skal dele på den tøffe linjespillerposisjonen kommende sesong.

Selv sier Marthe:

– Jeg har valgt å forlenge med Tertnes av flere grunner. Jeg vil utvikle meg videre som håndballspiller, og jeg vet at jeg har mer å lære av trenere og lagkamerater i klubben. I tillegg tror jeg at vi kan ta store steg som lag fremover, og jeg vil være med å bidra til dette. Jeg trives også veldig godt i spillergruppen, og med mange flinke folk rundt laget.

Når Marthe ikke spiller håndball, er hun opptatt med studier ved NHH, og hun bekrefter det som vi ofte hører fra spillerne våre, nemlig at det å studere ved siden håndballsatsingen, er en god kombo. Dog vet vi at det krever en høy grad av disiplin og struktur i hverdagen, men dette mestrer Marthe godt, i likhet med de andre av spillerne våre som er studenter.

Vi er glade for å ha henne med oss videre, og ser frem til to nye år med Marthe i blått!💙

Med nok en re-signering på plass, bekrefter det muligheten vi nå har til å kunne bygge videre på grunnlaget som er lagt med eksisterende spillerstall, og vi er optimistiske foran en sesong uten de altfor store utskiftningene. Men det vil også bli noen nye ansikter blant Tertnesjentene, så følg med for flere nyheter de kommende ukene!

 

Marthe er ikke lett å møte i forsvar, og her har hun et godt grep rundt en Romerike Ravens-spiller.