Takk og lykke til videre – Tertnes

Takk og lykke til videre

Hvert år er det spillere som av ulike grunner gir seg, noe som er naturlig i alle klubber. De siste årene har vi i Tertnes opplevd til dels stor utskiftning etter sesongslutt, men i vår var det kun to spillere som ga seg. Dog er begge to spillere som har vært i Tertnes i flere år, og de har begge har satt spor etter seg.

Josefine Gundersen Lien

Josefine kom fra Fana til Tertnes i 2016. Gjennom disse årene har Josefine etablert seg som en av tradisjonsbærerne i klubben. Det er full innsats på banen, og som innbytter på benken, er hun alltid en lojal og god støttespiller for sin målvaktsmakker. I tillegg har Josefine vært en viktig bidragsyter for det sosiale rundt laget, og har deltatt aktivt for å skape fellesaktivitet til beste for laget.

Josefine spilte 167 kamper for Tertnes, og har nå dratt videre til svenske Skövde for spill i den svenske eliteserien.

«Tiden min i Tertnes har vært en fryd, og jeg setter stor pris på alle jeg har møtt på veien på og utenfor banen. Jeg gleder meg masse til å følge med neste sesong. Jeg har stor tro på at denne sesongen blir veldig, veldig bra! Vi sees garantert i Åsane Arena💙 Heia Tertnes!«

Henrikke Hauge Kjølholdt

Henrikke kom fra Fyllingen til Tertnes i 2019. Den høyreiste kantspilleren med det lange steget og ikke minst det spektakulære enhåndsmottaket, ønsket nå et miljøskifte, og spilte, foreløpig, sin siste kamp for Tertnes ifm. sesongslutt i mars. Dessverre var Henrikke uheldig og røk korsbåndet på trening i vår, men Henrikke er fast bestemt på å jobbe seg tilbake på banen via operasjon og opptrening, og forhåpentligvis er hun tilbake på banen innen starten av neste sesong.

Henrikke spilte 140 kamper for Tertnes, og når hun igjen er klar for håndballspill, skal hun spille for Molde. Hun gjenforenes da med en annen kantspiller fra Tertnes, Rikke Larsen Øyerhamn.

«Jeg vil takke for 4 fantastiske år i Tertnes. Det er klubben som har gjort meg til den håndballspilleren jeg er i dag, og Tertnes vil alltid holde en spesiell plass hos meg.»

Vi i Tertnes takker begge jentene for innsatsen for denne gang, og hvem vet, kanskje kommer de tilbake i Tertnes-drakten på et tidspunkt. Lykke til videre!💙💙