Vi er klare for seriestart – Tertnes

Vi er klare for seriestart

Det er klart for første seriekamp i sesongen 2023/24 og vi starter på bortebane mot Fredrikstad.

Som vanlig er det mange som har sine egne tips om resultatene i kommende sesong, deriblant den såkalte «Kommentatorbua» der håndballekspert Bent Svele, sammen med TV2s Harald Bredeli, har satt opp det de tror blir sluttabellen for REMA 1000-ligaen denne sesongen.

Som en ser, er Tertnes tippet en plass opp i forhold til sist sesong, men én plass bak første seriekamps motstander, Fredrikstad. Om Kommentatorbua får rett mht. tabellen, er det ingen som vet før i april, men sikkert er det at Tertnes og Fredrikstad har spilt mange jevne kamper de siste sesongene, og at dette kan bli en spennende åpning på seriespillet.

Kampen spilles i Kongstenhallen onsdag kl. 18:00, og ses på TV2 Play.