Nok et spennende nabooppgjør – Tertnes

Nok et spennende nabooppgjør

Søndagens lokalderby mot Fana hadde alt: Mange mål til begge lag, rødt kort, innhenting av klar ledelse og utligning i siste sekund.

Dessverre føltes det som et tap da oppgjøret til slutt endte med uavgjort 33-33. For etter at vi hadde vært oppe i en 7-måls ledelse etter 10 minutter spilt av 2. omgang, lå alt til rette for at vi skulle ta sesongens første seier, samt vår sjette seier over Fana totalt. Dessverre blir vi for feige i de avgjørende situasjonene mot slutten av kampen. Dog har vi mer enn nok muligheter til å avgjøre til vår fordel, men det blir for mye bom i de siste 10 minuttene. I tillegg slipper vi Fana for lett til bakover.

Men selv om det er mager trøst akkurat nå, skal vi glede oss over å ha tatt vårt første poeng for sesongen. Dessuten viste vi at det bor mye mer i laget enn det vi fikk vist mot Follo i forrige kamp.

Hermine blir kåret til vår beste spiller, med 7 mål og 11 assists.

Nå gjør vi forberedelser til et nytt lokaloppgjør i NM-kampen mot Fyllingen på onsdag (Framohallen kl. 17:30), før Larvik kommer på besøk i neste REMA 1000-ligakamp i Åsane Arena 20. september.

Fana – Tertnes 33-33 (16-19)

Fana Arena. Dommere: Andreas Borge og Magnus Nygren.

Fana: Dina Frisendal, Benedikte Kalstad Hernes – Marit Bøyum 6, Marte Haaland 6, Celine Solstad 4, Sara Berg 4, Linnea Kyrkeeide 4, Oda Mastad 4, Maria Grasdal 2, Mille Daae 2, Maren Eriksen Langø 1, Hanne Byklum, Eline Mangen Solbakken, Leah Osa, Sara Osen Tefre.

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen – Hermine Motzfeldt Auberg 7, Rikke Midtfjeld 6, Fanny Skindlo 6, Maria Gald 5, Marthe Hatløy Walde 3, Eva Erdal Moen 2, Henriette Espetvedt Eggen 2, Emma Holtet 2, Birgitte Karlsen Hagen, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti, Avril Mikkelsen Frei, Sanne Løkka Hagen, Vilde Janbu Fresvik.

Utvisninger: Fana: 2 x 2 min. og rødt kort. Tertnes: 3 x 2 min.