11-målsseier mot Fyllingen i NM – Tertnes

11-målsseier mot Fyllingen i NM

Onsdag ble det spilt ny runde i NM, og også denne gangen mot en lokal motstander.

Fyllingen, som til daglig spiller i 1. divisjon, gikk hardt ut, og viste straks at de ikke ville gjøre det enkelt for Tertnesjentene. Hjemme i Framohallen tok de gulblå føringen, mens vi slet med å komme i gang bakover, med litt for stor avstand mellom forsvarsspillerne.

Men etterhvert fikk vi kontroll på kampen og kunne dra i fra. Kadija endte opp med redningsprosent på 53(!) og ble fortjent kåret til banens beste, mens Eva blir toppscorer med 7 mål. Også veldig gøy å se Vilde på banen, og vi kan gratulere henne med sine to første offisielle scoringer for Tertnes; vi gleder oss til fortsettelsen!💙

Sluttresultatet ble 21-32, og vi takker Fyllingen for kampen og ønsker lykke til i seriespillet!

Trekning av åttendedelsfinalen foregår på torsdag – følg med på Norges Håndballforbunds nettsider for mer informasjon om trekningen.