Håper på sesongens første seier – Tertnes

Håper på sesongens første seier

Onsdag kveld er det klart for ny REMA 1000-ligakamp for Tertnesjentene.

Denne gang er det Larvik HK som kommer på besøk i Åsane Arena, og spørsmålet er om Tertnes kan opprettholde den gode statistikken fra fjorårssesongen. Da var Larvik nemlig det eneste laget som Tertnes vant over både på hjemmebane og på bortebane. Så skal vi ha mulighet til å opprettholde denne statistikken, er det ikke annet enn seier som gjelder mot Heidi Løke & co.

Apropos Heidi Løke… Den meritterte linjespilleren deltar for tiden i 71 grader nord Team sammen med søsteren Lise Løke, noe som har fått stor oppmerksomhet. Men både Heidi og Lise blir hentet hjem til kamp, og begge forventes å spille i Åsane Arena på onsdag. En annen kjenning på Larvik-laget er målvakt Eli Skogstrand. Eli spilte for Tertnes inntil i fjor, og det var i Bergen Elis målvaktskarriere for alvor skjøt fart. På onsdag blir det derfor hyggelig å ønske Eli velkommen tilbake i Åsane Arena, likevel håper vi at det er jentene i blått som får den beste opplevelsen og kan smile bredest når kampen er over.

Kampen starter kl. 18:30, og billetter kjøpes i appen vår (Tertnes Håndball) eller her. Kampen sendes også på TV2 Play, men husk at håndball er best i hall!💙