Nær sensasjon – Tertnes

Nær sensasjon

Vi kan være stolte, samtidig som vi også skal tillate oss å være litt skuffet! For det var ikke mye som skulle til for at vi hadde kunnet dra hjem med poeng fra Kristiansand etter bortekampen mot Vipers. Og hvilken sensasjon det ville ha blitt!

Det ble bare nesten, men:

Vi ryster Vipers med å først holde de til uavgjort i 1. omgang, lede til det gjenstår ca. 10 minutter av kampen og deretter klore oss fast sånn at Vipers må kjempe til siste minutt for det de på forhånd helt sikkert trodde var en enkel seier. Likevel kjenner vi på skuffelsen over de små marginene som ikke går vår vei mot slutten av kampen, slik at det ender med et knepent 2-målstap, 38-36.

Men vi håper at jentene aller mest kjenner på stoltheten og gleden over at de klarer å løfte seg etter flere skuffelser i starten på sesongen. I kveld står de sammen som et lag, og klarer å være tro mot eget spill mot verdens beste klubblag. Og selv om det ender med tap, er denne opplevelsen verdt å ta med seg videre når det skal kjempes om viktige poeng utover i sesongen.

Anna Vyakhireva var forskjellen på lagene i i denne kampen, og den russiske stjernespilleren ble toppscorer for hjemmelaget med 7 mål, og hadde i tillegg like mange assists.

Nå har vi en uke kampfri. Denne uken skal vi bruke til å forberede oss godt til å ta i mot Aker i det som blir en veldig viktig hjemmekamp for oss. Kampen er del av et dobbeltarrangement med Viking TIF, som spiller NM-kamp kl. 20:00 (vår kamp mot Aker starter kl. 18:15).