Dobbel håndballmoro – Tertnes

Dobbel håndballmoro

På onsdag blir det dobbel håndballmoro i Åsane Arena. Først tar Tertnesjentene i mot Aker i REMA 1000-ligakamp, og en liten halvtime etter at denne kampen er over, blir det cupkamp mellom Viking TIF og Kolstad.

Tertnes-Aker kl. 18:15

Tertnesjentene venter fortsatt på sin første seier i årets REMA 1000-liga, og det eneste poenget så langt kom etter uavgjort mot Fana tidligere i september. Men bortekampen mot Vipers sist onsdag gir håp om at noe er i ferd med å løsne for Tertnes. Selv om det til slutt endte med 2-målstap, var det fantastisk å se hvordan jentene ga alt, og viste en enorm guts og spilleglede ved hver eneste scoring, hver eneste takling og hver eneste redning. Selv om det ikke holdt helt inn, håper vi likevel at en tar med seg opplevelsen og godfølelsen når Aker kommer på besøk i Åsane Arena på onsdag.

Oslo-laget har på mange måter hatt den samme starten på sesongen som Tertnes. De står med 2 poeng så langt, etter at de imponerte med brakseier mot Molde og overlot bunnplasseringen på tabellen til Tertnes. Det ligger dermed an til et spennende oppgjør mellom to lag på poengjakt.

Viking TIF-Kolstad kl. 20:00

I den andre kampen i Åsane Arena på onsdag blir det en kamp mellom topp mot bunn. Nyopprykkede Viking TIF har ikke hatt det enkelt i starten på sin første sesong i REMA 1000-ligaen, og så langt har det blitt tre tap og en uavgjort, slik at laget fra Bergen sentrum står med ett poeng etter fire serierunder. Men når Kolstad kommer til Åsane Arena onsdag kveld, står det ikke om poeng i REMA 1000-ligaen, men avansement til NM-kvartfinalene. At Kolstad er store favoritter er det ingen tvil om, men senest sist helg sørget Runar, et av de andre lagene på nedre halvdel av tabellen, for trøndernes andre tap for sesongen, og det til tross for en Sander Sagosen i storform. Kolstad er nok ikke interessert i at dette skal skje igjen, men vi håper at vikingene legger igjen respekten i garderoben, går ut på banen for å ha det gøy, og overlater forventningspresset til Kolstad.

Det ligger altså an til to spennende og underholdende kamper i Åsane Arena denne første onsdagen i oktober, og for å få med deg begge kampene trenger du bare én billett til arrangementet. Den kjøper du enten i Tertnes- eller Viking TIF-appen, sånn at du sikrer deg plass til en helaften med håndballmoro!