På ny poengjakt – Tertnes

På ny poengjakt

Sist gang vi spilte mot Gjerpen var i kvalifiseringsspill for å berge plassen i REMA 1000-ligaen etter 2021-22 sesongen. Som kjent endte det bra for våre jenter, selv om det måtte 3 kamper til for å avgjøre det hele.

Nå har det gått halvannet år, og selv om Gjerpen misset på sitt forsøk på å rykke opp i 2022, endte de på 2. plass i sist sesongs 1. divisjon slik at de sikret seg direkte opprykk sammen med Follo.

Så langt tror vi at Gjerpen har overrasket mange med sine resultater i REMA 1000-ligaen. De har vunnet to kamper, mot Aker og Sola, og spesielt ble den sterke borteseieren mot Sola i sist serierunde, lagt merke til. Det er derfor ingen enkel oppgave som venter Tertnesjentene i Skienshallen på søndag.

Men vi håper og tror at jentene tar med seg videre gleden, samholdet og viljen som vi har sett i de siste kampene. Spesielt forsvarsspillet var oppløftende mot Aker, og vi håper at laget klarer å bygge videre på dette mot Gjerpen på søndag.

Kampstart er allerede kl. 15:00, og er du ikke i Skienshallen, ser du kampen på TV2 Play.