Sesongens første JUNIOR-VIP – Tertnes

Sesongens første JUNIOR-VIP

Ifm. hjemmekampen onsdag 18. oktober inviterer vi i Tertnes til sesongens første JUNIOR-VIP! Motstander er Sola, og autografjegernes favoritt på håndballandslaget, Camilla Herrem, er blant spillerne Tertnes møter i kampen. 

På dette kamparrangementet bytter vi ut sponsorenes VIP-servering og inviterer i stedet regionens aldersbestemte lag til junior-VIP før kampstart. Dette innebærer at for kun kr 75 pr barn (under 18 år) og kr 100 for voksne, får en adgang til junior-VIP i eget lokale før kamp, og det inkluderer kampbillett, pizzastykke fra Pizzabakeren, is fra Isbjørn-Is og bamsedrikk fra Saft Suse. Det blir utdeling av autografkort, ansiktsmaling, samt gode tilbud på supporterartikler, deriblant Tertnesjentenes spilledrakt.  

I tillegg skal vi markere Rosa sløyfe-aksjonen i denne kampen, og ifm.. dette, blir det diverse aktiviteter, blant annet pausekonkurranse med fine premier.

Vi åpner dørene til junior-VIP litt over kl. 17:00, serveringen starter kl. 17:15, og dere kan komme helt frem til vi avslutter serveringen ca. kl. 18:15 (det er altså ikke nødvendig at alle lagene møter opp kl. 17:15). Deretter kan deltakerne finne plasser på tribunen for å få med seg innløp og presentasjon av lagene. Kampstart er kl. 18:30.

Bestilling gjøres via skjema under, med bestillingsfrist tirsdag 17. oktober kl. 12:00. Sist vi inviterte til junior-VIP, ble de 250 tilgjengelige billettene revet bort på kort tid, så vær ras om du vil sikre deg plass til ditt lag!

Betingelser for JUNIOR-VIP billettene

  • Junior-VIP billetten inkluderer kampbillett, et pizzastykke, is og bamsedrikk (kaffe istedet for bamsedrikk hvis betalende voksne ønsker det)
  • Ønskes kun kampbilletter (dvs. klubbilletter), uten adgang til junior-VIP, koster klubbillettene kr 30 pr spiller og kr 50 for voksne (inntil 4 voksenbilletter). Disse billettene bestilles og betales direkte i appen vår (Tertnes Håndball-appen) med kampanjekode Lagsbillett23-24. Billetter kjøpt med denne koden er gyldige kun for nevnte gruppe. Øvrige barn og voksne kjøper ordinære billetter i appen.
  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Husk å merke vipps-innbetaling med samme lagsnavn som benyttes ved utfylling av skjema. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert i sin helhet.)
  • Junior-VIP billetter og klubbilletter er tilbud til lag som kjøper billetter samlet (ikke til enkelt-/privatpersoner).
  • Selv om setene i arenaen (og på salkartet i appen) er merket med setenumre, benytter vi ikke setenumre, og dere velger selv hvor dere vil sitte.

Det er nå stengt for flere påmeldinger.