Vilde kåret til Årets unge spiller – Tertnes
Vilde Janbu Fresvik tildelt pris som Årets unge spiller

Vilde kåret til Årets unge spiller

I forbindelse med Gjensidige Cup i Sotra Arena, delte NHF Region Vest torsdag ut pris til Årets unge spiller 16-18 år.

Kriterier for tildeling: Prisen skal tildeles spiller (en gutt og en jente) i aldersgruppen 16 til 18 år som har vist god fremgang og gode prestasjoner.

Begrunnelse for tildeling: «Vinneren av årets unge jentespiller har i en alder av 16 år tatt steget inn i elitehåndballen. Hun har også representert Norge i mesterskap for ungdomslandslaget og står pr. oktober 2023 bokført med 11 landskamper. Hun blir av treneren sin beskrevet som det største talentet han har trent side Stine Skogrand, en spiller som har både EM og VM gull på sin merittliste. Vinneren av årets unge jentespiller er Vilde Janbu Fresvik fra Tertnes Håndball Elite.»

Selv sier Vilde:

– Det er veldig gøy å få en sånn pris, og at innsatsen man legger ned i hverdagen blir lagt merke til. Utviklingen min siden jeg begynte å trene og spille med Tertnes har vært god, og jeg tror og håper at jeg kommer til å utvikle meg mye i tiden her i Tertnes.

Vi er veldig stolte av Vilde, og gratulerer henne med velfortjent pris!💙

Gratulerer også til årets unge spiller blant guttene, Kristoffer Gjelsvik fra Viking TIF.