– Vi får bare glemme dette – Tertnes

– Vi får bare glemme dette

Ordene tilhører Tertnes-trener Tore Johannessen i intervju med BA etter braktapet mot Storhamar i Åsane Arena onsdag kveld.

Og han har dessverre rett. Selv om dette oppgjøret ikke var det vi hadde størst forventninger til å vinne, ønsket vi likevel å gi Storhamar kamp om poengene. I stedet var kampen i realiteten avgjort før halvspilt 1. omgang. Storhamar var rett og slett bedre enn Tertnes i alle spillets faser, og hamarsingene spilte seg til klare målsjanser i nær sagt alle angrep, mens de i forsvar nøytraliserte jentene våre, som ble presset til å gjøre gjentatte feil.

Så ja, denne kampen må vi bare å glemme. I stedet rettes fokus mot kommende søndag og viktig bortekamp mot Romerike Ravens.

Toppscorer for Tertnes ble Sanne, og hun ble også kåret til Tertnes’ beste spiller.

KAMPFAKTA

Tertnes – Storhamar 25-44 (12-22)

REMA 1000-ligaen, Åsane Arena. Dommere: Erlend Akerhaugen Røneid og Sondre Snersrud.

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen – Birgitte Karlsen Hagen 1, Marthe Hatløy Walde 3, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti, Avril Mikkelsen Frei 3, Sanne Løkka Hagen 6, Henriette Espetvedt Eggen 2, Emma Holtet, Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld, Vilde Janbu Fresvik, Fanny Skindlo 2, Maria Bergslien Gald 3.

Toppscorer Storhamar: Ane Cecilie Høgseth 6.

Utvisninger: Tertnes: 5 x 2 min. Storhamar: 2 x 2 min.