Siste kampinnsats i 2023 – Tertnes
Arkivfoto: Avril Mikkelsen Frei i NM J20 kamp mot Ålgård

Siste kampinnsats i 2023

Når Tertnesjentene drar østover for å møte Romerike Ravens i Skedsmohallen i dag, blir dette siste kamp på nesten 2 måneder. Det blir nemlig kamppause i REMA 1000-ligaen fordi Norge skal spille VM i desember.

Høstsesongen har, resultatmessig, ikke vært som vi forventet og håpet før sesongstart, og vi har tapt noen kamper vi definitivt burde tatt poeng i. På samme tid har det vært store positive fremskritt spillemessig, og vi er optimister mht. mulighetene for å kunne klatre på tabellen etter nyttår. Det er tett rundt oss, både på de nærmeste plassene under og over på tabellen, og en seier mot tabellnabo Romerike Ravens vil være viktig med tanke på avansement.

Forøvrig starter 2024 med tett kamprogram, og en kan allerede nå notere seg tre hjemmekamper i årets første måned mot hhv. Oppsal, Fredrikstad og Fana. Hjemmekampen mot Fana blir et storarrangement lørdag 27. januar, med flere timer med håndballfest med aktiviteter og gøy for hele familien, før høydepunktet i lokalderbyet mot Fana. Følg med – mer informasjon kommer!

Men først skal kampen mot Romerike Ravens spilles, og vi krysser fingrene for at poengene blir med hjem over fjellet. Kampstart er kl. 18:00, og er du i området, er det gratiskamp i Skedsmohallen, så det er bare å ta turen og heie på Tertnesjentene. Vi andre kan følge kampen på TV2 Play.