JUNIOR-VIP i årets første kamp – Tertnes

JUNIOR-VIP i årets første kamp

Når vi kaster i gang håndballåret 2024 med hjemmekamp mot Oppsal 10. januar, inviterer vi sammen med kampsponsor Pizzabakeren til årets første JUNIOR-VIP!

På dette kamparrangementet bytter vi ut sponsorenes VIP-servering og inviterer i stedet regionens aldersbestemte lag til JUNIOR-VIP før kampstart. Og hva er vel bedre enn å kickstarte det nye året med å samle laget til en sosial happening som dette? JUNIOR-VIP innebærer at for kun kr 75 pr barn (under 18 år) og kr 100 for voksne (inntil 4 voksne pr lag), får en adgang til JUNIOR-VIP i eget lokale før kamp. Prisen inkluderer kampbillett, pizzastykke fra Pizzabakeren, is fra Isbjørn-Is og bamsedrikk fra Saft Suse. Det blir utdeling av autografkort, og vi har gode tilbud på supporterartikler, deriblant Tertnesjentenes spilledrakt.  

Vi åpner dørene til JUNIOR-VIP like over kl. 17:00, serveringen starter kl. 17:15, og dere kan ankomme helt frem til kl. 18:15 (det er altså ikke nødvendig at alle lagene møter opp kl. 17:15). Deretter finner dere deltakerne plasser på tribunen for å få med dere innløp og presentasjon av Tertnes og Oppsal. Kampstart er kl. 18:30.

I pausen blir det papirflykonkurranse med Pizzabakeren, og vinneren stikker av med et gavekort fra Pizzabakeren Gullgruven.

Bestilling gjøres via skjema under, med bestillingsfrist tirsdag 9. januar kl. 12:00. Men av erfaring vet vi at de 250 tilgjengelige billettene blir revet bort på kort tid, så vær rask om du vil sikre deg plass til ditt lag!

Betingelser for JUNIOR-VIP billettene

  • JUNIOR-VIP billetten inkluderer kampbillett, et pizzastykke, is og bamsedrikk (kaffe istedet for bamsedrikk om ønskelig for betalende voksne)
  • Billetter kjøpt med denne koden er gyldige kun for nevnte gruppe. Øvrige barn og voksne kjøper ordinære billetter i appen.
  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Husk å merke vipps-innbetaling med samme lagsnavn som benyttes ved utfylling av skjema. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert i sin helhet.)
  • JUNIOR-VIP billetter og klubbilletter er tilbud til lag som kjøper billetter samlet (IKKE til enkeltpersoner), og billettene vil derfor ikke være gyldige for andre.
  • Vi benytter ikke nummererte seter, dermed finner dere plasser selv når dere kommer i hallen.
  • Ønskes kun ordinære klubbilletter, uten adgang til junior-VIP, koster klubbillettene kr 30 pr spiller og kr 50 for voksne (inntil 4 voksenbilletter pr lag). Disse billettene bestilles og betales direkte i appen vår (Tertnes Håndball-appen) med kampanjekode Lagsbillett23-24.
Junior-VIP til Tertnes-Oppsal onsdag 10. januar kl. 18:30

Junior-VIP til Tertnes-Oppsal onsdag 10. januar kl. 18:30

Start Over