Kampdag uten kamp – Tertnes

Kampdag uten kamp

Onsdag 17. januar hadde vi forberedt oss til hjemmekamp mot Fredrikstad i Åsane Arena. Men Kong Vinter ville det annerledes…

Allerede tidlig onsdag kom meldingene om store trafikale problemer på Østlandet. Vi fikk opplyst om at Fredrikstad var på vei mot Gardermoen, og at alle krysset fingrene for at de ikke skulle miste flyet sitt på tross av at de sneglet seg fremover på nedsnødde veier med masse køer. De kom til Gardermoen tidsnok, men det hjalp ikke da Gardermoen ble stengt pga. snøværet. Men siden det var forventet at flyplassen ville åpne igjen i løpet av noen timer, var det godt håp om at Fredrikstad likevel skulle komme seg vestover. Åsane Arena ble derfor rigget til kamp som vanlig, med ny kamptid kl. 21:15.

Men med nye utsettelser på Gardermoen, måtte vi bare innse at det ikke ble kamp denne onsdagen. Hvilken dato kampen skal berammes, vet vi ikke ennå, men vi skal komme tilbake med informasjon så snart det er avklart.

Nå ser vi frem mot en veldig viktig bortekamp mot Follo på onsdag. Deretter følger sesongens store høydepunkt lørdag 27. januar, med lokalderbyet mot Fana i et arrangement tettpakket med aktiviteter. Fanzone åpner kl. 16:00, mens avkast for kampen er kl. 18:00.