Lagsbilletter med vinnersjanser – Tertnes

Lagsbilletter med vinnersjanser

Som alltid på Tertnes-kamp har vi gode tilbud på lagsbilletter. Dette gjelder også til lokalderbyet mot Fana lørdag 27. januar. Vi ønsker å gjøre kjøpsprosessen enkel, og billettene kan derfor kjøpes gjennom appen vår, Tertnes Håndball, på følgende måte:

  1. Last ned appen Tertnes Håndball og registrer deg.
  2. Åpne appen, velg KJØP BILLETT, og velg primært seksjon C-D (for Fana-supporterne anbefaler vi seksjon A-B).
  3. Skriv inn Lagsbillett23-24 i feltet for kampanjekode.
  4. Velg antall Lagsbillett spiller à kr 30 (barn under 18 år) og Lagsbillett lagansv kr 60 (voksen leder/trener, max 4 ledere pr lag)
  5. Velg KJØP BILLETT.
  6. Fullfør betalingen i VIPPS.

Dette er et tilbud som utelukkende gjelder for barn og unge, med voksne ledere, som tilhører lokale klubber i regionen vår. Lagsbilletter kjøpt av personer uten klubbtilhørighet vil ikke ha gyldig billett til kampen. Tilbudet gjelder lag med spillere under 18 år.

Men selve rosinen i pølsen, det er muligheten til å vinne flotte premier til ditt lag. For blant alle lagene som kjøper minimum 10 lagsbilletter (spillere og ledere samlet), er en med i trekningen av følgende premier:

  • Påmeldingsavgift til REMA 1000 Handballfestivalen på Stord i pinsen – gitt av Stord IL (verdi mellom kr 900-1800, avhengig av årsklasse)
  • Besøk på trening av Tertnes-trener Tore Johannessen og 2 spillere
  • Ballnett gitt av Norsk Topphåndball
  • Gavekort på kr 5 000 fra Umbro