Skal kjempe om viktige bortepoeng – Tertnes

Skal kjempe om viktige bortepoeng

Tertnesjentene skal på tur igjen. Mer enn 2 måneder er gått siden forrige bortekamp, da høstsesongen ble avsluttet med uavgjort mot Romerike Ravens.

Onsdagens motstander er Follo, laget som i likhet med Tertnes, kjemper på nedre halvdel av tabellen. I skrivende stund er Tertnes på plassen foran Follo, med ett poeng mer og med en kamp mindre spilt. Det er overflødig å nevne at dette er en viktig kamp for begge lag.

Sist kamp for Tertnes endte uavgjort etter et spennende oppgjør mot Oppsal. Selv om det ble poengdeling i en kamp vi hadde alle muligheter til å vinne, ser vi store forbedringer i spillet de siste månedene. Denne utviklingen håper vi vil fortsette også i onsdagens kamp mot Follo, og målet er selvsagt å revansjere tapet på hjemmebane i serieåpningen.

Kampen spilles i Stil Arena onsdag kl. 18:00, og er du ikke i hallen, kan du følge den på TV2 Play (sendestart kl. 17:50).