Borteoppgjør mot Larvik – Tertnes

Borteoppgjør mot Larvik

Lørdag var en flott opplevelse for Tertnesjentene, og for alle i og rundt klubben, og vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss 5 av 6 mulige poeng etter nyttår. Nå venter flere tøffe oppgjør på løpende bånd, og det gjelder å nullstille seg foran hver eneste kamp.

Men det er ingen tvil om at vi har fått et løft i laget de siste månedene, og det er flere av spillerne som er i positiv utvikling. Det blir derfor viktig å bygge videre på energien som er i laget nå. Onsdag er vi plass i Larvik, og den gamle storheten venter i Jotron Arena. Etter noen sesonger nede i «sumpen» etter nedrykk pga. økonomiske problemer i 2019, har klubben sakte, men sikkert bygget seg opp igjen. Det er blitt hentet flere sterke navn til klubben, og blant annet er vår tidligere keeper, Eli Skogstrand, en av spillerne som drar lasset. Med Arne Senstad som trener har laget tatt ytterligere steg, og det er ingen tilfeldighet at Larvik nå kjemper blant topp 5 i REMA 1000-ligaen.

Med andre ord er det en tøff motstander som Tertnesjentene skal bryne seg på på onsdag, men vi mener at det likevel skal være mulig å kunne ta nye poeng, og vi reiser til Larvik med tro på at vi skal kjempe om seieren. Kampen spilles i Jotron Arena i Larvik onsdag kl. 18:00, og den vises på TV2 Play med sendestart kl. 17:40.