Kun seier godt nok – Tertnes

Kun seier godt nok

Når Tertnesjentene reiser til Oslo på søndag for å møte tabelljumbo Aker, er kun seier godt nok.

Denne sesongen har vist at alle kan slå alle (ihvertfall nesten…), og mens Tertnes var minutter fra braksensasjon mot Vipers sist onsdag, imponerte Aker med en svært sterk borteseier mot det som inntil da var tabelltreer Sola. Med andre ord er det ingen lett motstander vi møter i Ullern Flerbrukshall søndag ettermiddag, men vi ser frem til å kjempe om to nye poeng, noe som vil være viktig for å kunne fortsette det vi håper skal bli en videre klatring mot sluttspillplass.

Den første kampen mot Aker denne sesongen endte med Tertnes-seier 28-24, i det som var vår første seier for sesongen.

Kampen starter kl. 17:00, og er du ikke på plass i Oslo, ser du kampen på TV2 Play med sendestart. kl. 16:50.