To nye poeng på konto – Tertnes

To nye poeng på konto

Kampen mot Aker søndag ettermiddag startet bra for Tertnesjentene. Vi gikk raskt opp i 3-0 ledelse, men selv om vi følte at vi hadde kontroll og var det førende laget, holdt avstanden seg på samme nivå gjennom omgangen, og vi gikk til pause med ledelse 13-10.

Vi holdt oss fortsatt foran gjennom 2. omgang, men selv om vi ved flere anledninger var oppe i 5-målsledelse, klarte vi aldri å dra skikkelig i fra. Istedet kom Aker helt opp i ryggen de siste minuttene, godt hjulpet av godt målvaktsspill. Dermed ble det en spennende avslutning på kampen. Men vi beholdt roen i sluttsekundene, og vant med minst mulig margin, 24-23.

Henriette og Emma ble våre toppscorere med 6 mål hver, mens Synna ble kåret til banens beste for andre kamp på rad.

Aker-Tertnes 23-24 (10-13)

REMA 1000-ligaen, Ullern Flerbrukshall. Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal.

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen – Birgitte Karlsen Hagen 3, Marthe Hatløy Walde, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti, Avril Mikkelsen Frei, Linn Gossé, Henriette Eggen 6, Emma Holtet 6, Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld 2, Vilde Janbu Fresvik, Fanny Skindlo 2, Maria Bergslien Gald 5.

Toppscorer Aker: Angunn Gudmestad 5

Utvisninger: Tertnes 1 x 2 min, Aker 2 x 2 min.