Marie Rokkones Hansen til Tertnes – Tertnes
Foto: BERRE Kommunikasjonsbyrå

Marie Rokkones Hansen til Tertnes

Vi er stolte og glade for å kunne fortelle at Marie Rokkones Hansen blir Tertnes-spiller fra kommende sesong!

23-åringen som har spilt for Byåsen de siste seks sesongene, er nå klar for å nye utfordringer i håndballkarrieren, og det ønsker hun å gjøre sammen med Tertnesjentene.


Marie er høyre bakspiller, og vil bli en viktig spiller for Tertnes.

Marie begrunner sitt valg av å signere med Tertnes, slik:

-Jeg har valgt å signere for Tertnes først og fremst fordi det virker som en god utviklingsarena. Laget har mange gode spillere som fortsatt har mye uforløst potensiale, og jeg har stor tro på både spillergruppe og trenerteam. 

-På grunn av dette har jeg troen på at Tertnes kommer til å ta steg, og klatre på tabellen i kommende sesonger.

Det er også andre grunner til at hun velger Bergen og Tertnesjentene de kommende årene:

-I tillegg virker det som at både jentene og gjengen rundt har et godt miljø som jeg gleder meg til å bli en del av. Selv har jeg ikke noe forhold til Bergen utenom det å spille kamper der, men har hørt mye fint om byen. 

-Jeg går 2. året på byggingeniør i Trondheim og planlegger å fullføre bachelorgraden min på HVL, i tillegg til spill for Tertnes.  

Om Maries kvaliteter, sier hovedtrener Tore Johannessen:

– Marie er en solid bakspiller, og har gode kvaliteter i begge ender av banen. Hun er en sterk og smart forsvarsspiller, og en angrepsspiller som vil passe godt inn i vårt konsept. Etter mange sesonger i Byåsen er vi veldig fornøyde med at Marie fortsetter karrieren hos oss i Tertnes.

Marie har 34 yngrelandskamper, samt 2 kamper med rekruttlandslaget, Hun kommer fra Melhus like sør for Trondheim, der hun startet å spille håndball i Melhus/Gimse, før hun fortsatte karrieren i Byåsen. Nå har Marie signert en 2-årsavtale med Tertnes, og hun flytter til Bergen til sommeren.

Dette gleder vi oss til, og vi ser frem til å ønsker Marie velkommen til Tertnesjentene!💙