Helle Kjellberg-Line blir Tertnes-spiller – Tertnes

Helle Kjellberg-Line blir Tertnes-spiller

Vi har gleden av å fortelle at Helle Kjellberg-Line blir Tertnes-spiller fra neste sesong! Målvakten Helle har vært 5 år i Byåsen, men kommer fra Høvik i Bærum. Hun startet håndballkarrieren i Haslum, og spilte også i Stabæk før hun dro til Trondheim.

Tore Johannessen er veldig fornøyd etter å ha sikret signaturen til målvaktstalentet:

-Helle er en spennende målvakt med gode komplette ferdigheter. Hun har god forståelse for spillet og hun er flink å posisjonere seg, dessuten er hun en offensiv målvakt med stor rekkevidde. Vi gleder oss til Helle blir en del av laget vårt.

Helle forteller selv:

– Jeg gleder meg veldig til neste sesong! Tertnes er en klubb med et trenerteam og en spillergruppe som jeg har stor tro på, og som jeg gleder meg veldig til å bli en del av.

– Jeg ser frem til å bli kjent med alle jentene, og ikke minst mange nye mennesker både i og rundt klubben. Ved siden av håndball studerer jeg bachelor i sykepleie. Jeg er nå på 2. året, og skal fullføre mitt siste år når jeg kommer til Bergen. Jeg gleder meg også til å bli kjent med Bergen by. Jeg har flere venner som bor og studerer der, og som trives godt.

Helle, som nylig fylte 24 år, har signert en 2-årskontrakt med Tertnes. Hun slår dermed følge med en annen Byåsen-spiller, Marie Rokkones Hansen, og flytter til Bergen til sommeren. Vi gleder oss til å ta i mot henne, og ønske henne hjertelig velkommen til Tertnesjentene!💙