Grep ikke sjansen – Tertnes

Grep ikke sjansen

Tertnesjentene hadde to seire på rad, og kunne tatt seg opp på en sluttspillplass i eliteserien med seier i hengekampen mot Fredrikstad onsdag kveld. Men slik gikk det ikke.

Kampen skulle egentlig spilt vært spilt 17. januar i Åsane Arena, men ble da utsatt på grunn av snøkaospå Østlandet. Vi gikk til pause med en 15-14-ledelse, men utover i 2. omgang snudde Fredrikstad kampen.

Etter at det sto 18-18, gikk Fredrikstad opp til 22-18, og da ble kampen avgjort. Etter dette førte gjestene resten av oppgjøret og vant til slutt 32-27.

Henriette ble vår toppscorer med åtte mål, og ble også kåret til banens beste.

Tertnes – Fredrikstad 27-32 (15-14)

REMA 1000-ligaen. Åsane Arena. Dommere: Morten Isachsen og Ronny André Hell.

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen – Birgitte Karlsen Hagen 3, Marthe Hatløy Walde, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti 1, Avril Mikkelsen Frei 1, Linn Gossé 1, Henriette Espetvedt Eggen 8, Emma Holtet 5, Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld 3, Vilde Janbu Fresvik 2, Fanny Skindlo 1, Maria Bergslien Gald 2

Toppscorer Fredrikstad: Karoline Elise Syversen og Andrea Varvin Fredriksen, begge 7 mål

Utvisninger: Tertnes 2×2 min, Fredrikstad 1×2 min