Bortetap mot Sola – Tertnes

Bortetap mot Sola

Tertnes hang lenge med mot en tøff motstander da Tertnes møtte Sola i Åsenhallen på onsdag. Men utover i 2. omgang viste Sola hvorfor laget også i år er med i medaljekampen i REMA 1000-ligaen.

Tertnesjentene har vist god form etter nyttår, og bortsett fra en kamp mot Larvik, har laget spilt jevnt med alle.

Mot Sola ledet vi med ett og to mål en god stund ut i første omgang, før vertene overtok mer og mer. Et par utvisninger i mot, ga Sola noen enkle mål, og dermed muligheten til å dra i fra. Sola klarte imidlertid aldri å sette spikeren i kisten, og vi var hele tiden på skuddhold. Men det ender med tap 37-31, i en kamp med til dels mye bra angrepsspill, men også med endel unødvendige feil som ga løpsvillige Sola-spillere enkle mål i kontra og ankomst.

Maria, Rikke og Henriette E. scoret alle 6 mål hver, mens Maria ble kåret til vår beste spiller.

Nå gjenstår det fem kamper i seriespillet, og vi har alt å spille om. Det er kun to poeng fra nedrykkskvalifisering, men det er også bare tre poeng opp til Byåsen på sluttspillplass. Og nettopp Byåsen er laget vi tar imot hjemme i Åsane Arena på søndag,

Sola – Tertnes 37 -31 (20-17)

Rema 1000-ligaen, Åsenhallen. Dommere: Tim-Nicolai Fjellvang og Christoffer Fjeldskår

Tertnes: Kadija Mårdalen, Synna Lien – Birgitte Karlsen Hagen 1, Marthe Hatløy Walde 2, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti, Avril Mikkelsen Frei, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen 4, Henriette Espetvedt Eggen 6, Emma Holtet 2,  Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld 6, Vilde Janbu Fresvik 2, Fanny Skindlo 2, Maria Bergslien Gald 6.

Toppscorer Sola: Malin Holta 10

Utvisninger: Tertnes 3×2 min og 1 rødt kort, Sola 4×2 min