Byåsen i Åsane Arena på søndag – Tertnes

Byåsen i Åsane Arena på søndag

Søndag tar vi i mot Byåsen i ny kamp i REMA 1000-ligaen.

Det er tett rundt Tertnesjentene på tabellen, og med 5 kamper igjen i seriespillet, er vi på 10. plass, med 2 poeng ned til kvalifiseringsspill og 3 poeng opp til sluttspillplass. Og for øyeblikket er det søndagens motstander, Byåsen, som innehar den siste av de åtte sluttspillplassene.

For Byåsen har det vært en utfordrende sesong, med økonomiske problemer som førte til at hele spillerstallen måtte settes ned i lønn, som igjen ga de konsekvensene at spillerne automatisk ble fristilt fra kontraktene. Dette var det noen av spillerne som benyttet seg av, og klubben mistet sentrale spillere midt i sesongen.

Etter 7 tap på rad, inkl. flere 1- og 2-målstap, kom endelig trøndernes første seier i 2024 mot Aker i februar. Deretter fulgte de opp med ny seier mot Follo sist onsdag. På sin side har Tertnes to tap på rad, etter hjemmetap mot Fredrikstad 22. februar og bortetap mot Sola for noen dager siden. Men denne trenden ønsker vi å snu raskt, og vi forventer en tett og spennende kamp i Åsane Arena på søndag.

Kampstart er kl. 18:00, selv om kampen også vises på TV2 Play, vet vi alle at håndball er best i hall!

Minner også om:

  1. Alle lagene som deltok på draktutdelingen til Eviny tidligere denne uken, får, som Evinys gjester, fribilletter til kampen. Rabattkode for å kunne bestille fribillettene i appen vår er tilsendt på mail fra Eviny. Vi oppfordrer lagene til å stille i sine nye Eviny-drakter, og kom gjerne ned på banen etter kamp for å ta lagbilde sammen med Tertnes.
  2. Tertnesjentene var tilstede på Åsane Storsenter sist lørdag. Var du så heldig at du fikk flyers med rabattkode til fribillett til kampen, husk å bestille billetten din her.
  3. Vi selger som alltid lagsbilletter til kr 30 pr spiller. Gjelder lag med spillere opp til 18 år. Her er informasjon om hvordan kjøpe lagsbilletter.