KRONEKAMPEN – Tertnes

KRONEKAMPEN

Du har kanskje hørt om Kronekampen før. Om ikke, forklares det enklest på følgende måte:

Idéen bygger på at ifm. en utvalgt hjemmekamp forplikter først og fremst bedrifter, men også privatpersoner, seg til å betale en sum pr. tilskuer som kommer på kampen. Målet er å tilby gratis inngang til ALLE på en av årets hjemmekamper, samtidig som at det potensielt kan bli et kjærkomment tilskudd til klubbkassen. Bedrifter og privatpersoner får dermed muligheten til å bidra økonomisk til arrangørklubben, uavhengig av ordinære sponsoravtaler.

Mange klubber har gjort dette før oss, og i år arrangerer også Tertnes kronekamp. Kampen vi har plukket ut er siste ordinære hjemmekamp for sesongen, mot Molde torsdag 18. april i Åsane Arena. I skrivende stund ligger Molde på plassen foran oss på tabellen, så denne kampen kan bli avgjørende for om Tertnes kaprer en av sluttspillplassene. Derfor vil vi trenge all den støtten vi kan få fra tribunen.

For å være med å støtte økonomisk til vår kronekamp, forplikter privatpersoner seg til å betale en minstesum på kr. 0,25 pr. tilskuer, mens minstesummen for bedrifter er kr. 2 pr tilskuer. Bedrifter blir fakturert, mens privatpersoner får tilsendt vipps-krav etter kampen. Ønsker du istedet å gi en fastsum, uavhengig av antall tilskuere, er det også mulig.

Dette får bedrifter som bidrar:
– Profilering på tertneshandball.no og i sosiale medier 
– Takk i story i sosiale medier
– Bidrag på 5 kr eller mer vil i tillegg få et eget innlegg med takk i sosiale medier
– Bidrag på 10 kr eller mer vil i tillegg få en signert Tertnes-drakt 

Vi har satt oss mål om å oppnå kr 150 pr tilskuer, og bidragene har allerede begynt å komme inn.

En annen måte å bidra på til dette arrangementet, er å komme på kamp! Gratisbillettene er allerede tilgjengelige i appen vår, eller ved å bestille billett via vår billettside. Sesongkortinnehavere vil få tildelt sine billetter i appen på vanlig måte. Max. tilskuerkapasitet i Åsane Arena er 2200 tilskuere. 

Tertnes har i over 30 år vært et flaggskip for håndballen på Vestlandet. Vi ønsker å øke engasjementet rundt idretten og bidra til at alle skal få mulighet til å komme på kamp. Det blir masse liv og røre i hallen denne dagen, med aktiviteter før kamp og konkurranser i pausen. Blant publikum trekkes det to vinnere som får hver sin signerte Tertnes-drakt.