Nytt spennende oppgjør – Tertnes

Nytt spennende oppgjør

Vi er i innspurten på årets REMA 1000-liga, med fire kamper igjen:

  • To hjemmekamper (mot Romerike Ravens 20. mars og mot Molde 18. april)
  • To bortekamper (mot Oppsal 23. mars og mot Storhamar 21. april)

Den første av de to hjemmekampene spilles altså onsdag mot Romerike Ravens. Mens vi har 17 poeng på 10. plass, er Ravens nå på 12. plass med 13 poeng, dvs. under streken med tanke på mulige kvalifiseringskamper. Laget fra Romerike er kjent som et hardtkjempende lag med mye innsats, og og det ventes en hard kamp om poengene når de kommer til Åsane Arena onsdag.

Forøvrig er det verdt å merke seg at dersom du har billett til Brann-Barcelona i Åsane Arena onsdag kl. 21:00, kan du ta vorspielet innendørs på håndballkamp. Mot fremvisning av billett til Champions League-kampen, får du nemlig gratis inngang til kampen vår. Dermed får du en helaften med både håndball og fotball i den flotte arenaen vår.

Kampstart for Tertnes-Ravens er kl. 18:00 og kampen er ferdig litt før kl. 19:30. Kampen sendes også på TV2 Play.