Sikret eliteseriekontrakten – Tertnes

Sikret eliteseriekontrakten

Tertnesjentene fikset sin andre strake seier etter 34-32 over Romerike Ravens onsdag kveld. Dermed klatret vi opp til 7. plass på tabellen, den høyeste plasseringen vi har hatt denne sesongen. Med det sikret vi også fornyet eliteseriekontrakt for neste sesong, da vi uansett resultat i de siste kampene, ikke kan bli dårligere enn nr 10.

Kampen mot Romerike Ravens så lenge ut til å bli en enkel seier for Tertnesjentene. Vi stod veldig bra kollektivt i forsvar i 1. omgang, og tok dette med oss i angrep. Til pause ledet vi 19-12, og halvveis i 2. omgang ledet vi med 10 mål. Men i 2. omgang mistet vi takt med hverandre i forsvaret, vi ga vekk for store rom og stresset i angrep. Ravens kom etter og scoret 7 ganger uten at vi klarte å svare. Dermed ble det en nervepirrende avslutning, men heldigvis fant vi roen til slutt, og totalt sett leverte Tertnesjentene veldig bra håndball i 50 minutter.

Synna ble kåret til banens beste spiller, mens Emma, Henriette Eggen og Rikke delte på toppscorertittelen med 6 mål hver.

Om muligheten for sluttspillplass, sier Tore Johannessen til Åsane Tidende:

Tertnes – Romerike Ravens 34-32 (19-12)

REMA 1000-ligaen, Åsane Arena. Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken og Pål Alexander Valbjør.

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen – Birgitte Karlsen Hagen 2, Marthe Hatløy Walde, Emilie Fauske Helland, Henriette Karlsen Risti, Avril Mikkelsen Frei 1, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen 5, Henriette Espetvedt Eggen 6, Emma Holtet 6, Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld 6, Vilde Janbu Fresvik 1, Fanny Skindlo 3, Maria Bergslien Gald 4

Toppscorer Romerike Ravens: Sanna Linnea Säreborn 9

Utvisninger: Tertnes 4 x 2 min