Skal kjempe for sluttspillplass – Tertnes

Skal kjempe for sluttspillplass

Med seieren mot Romerike Ravens sist onsdag, tok Tertnesjentene et stort steg opp på tabellen. For første gang denne sesongen er laget nå på sluttspillplass etter å ha avansert fra 10. til 7. plass.

I tillegg er det også nå klart at med avstanden ned til lagene bak oss, kan vi ikke ende dårligere enn 10. plass i årets REMA 1000-liga, og vi er derfor sikret fornyet eliteseriekontrakt, uten fare for nedrykkskvalifisering. Men med utviklingen laget har vist etter nyttår, er det ikke 10. plass vi kjemper for nå, og vårt opprinnelige sesongmål om sluttspillplass er i høyeste grad innen rekkevidde.

Men tre viktige kamper gjenstår, og den første er bortekamp mot tabellnabo Oppsal på lørdag. Fanny og Marthe sier dette om forventningene til borteoppgjøret i Oslo:

Hjemmekampen mot Oppsal endte med poengdeling, men med seier i lørdagens kamp, vil vi kunne ta et langt steg nærmere målet om om å bli blant de åtte beste. Er du ikke i Oslo og kan få med deg kampen live, kan du likevel følge den på TV2 Play. Kampstart er kl. 16:00.