Hederlig tap mot sølvvinnerne – Tertnes

Hederlig tap mot sølvvinnerne

Selv om det er et uttrykk som ikke alle liker, må tapet mot Storhamar søndag kveld sies å være av det hederlige slaget. Vi spilte klokt og utfordret Storhamar på alle måter. Dermed er det nok også litt bittert at det ikke ble seier. For det holdt dessverre ikke helt inn.

Etter en jevnspilt 1. omgang, der vi bet godt fra oss, gikk vi til pause på stillingen 12-11 til hjemmelaget. Publikum i Boligpartner Arena satt nok og ventet på at Storhamar skulle dra i fra og avgjøre kampen tidlig, og da Storhamar var foran med 4 mål 10 minutter før slutt, regnet de vel med at akkurat det var i ferd med å skje.

Men det ville ikke vi være med på, og vi jobbet oss tilbake i kampen. Med hhv 7 og 6 minutter igjen utlignet vi først til 24-24 og så 25-25, men stolpeskudd og tekniske feil i de påfølgende angrepene ga Storhamar muligheten til å dra i fra på nytt. Denne luken rakk vi aldri å tette, og det endte til slutt med tap 29-27. Sanne ble vår toppscorer med 8 mål, mens Emma ble kåret til vår beste spiller💙

Tore Johannessen var godt fornøyd med måten vi fremsto i denne kampen:

Alt i alt godt å avslutte med en kamp som dette, der spillerne følte at de spillemessig var helt på høyden med de langt mer meritterte Storhamar-spillerne.

Da også Byåsen på plassen bak oss tapte sin kamp, forblir tabellsituasjonen slik den var før dagens kamper. Dermed ender vi på 9. plass i årets REMA 1000-liga.

Storhamar-Tertnes 29-27 (12-11)

REMA 1000-ligaen, Boligpartner Arena. Dommere: Christoffer Fjeldskår, Tim-Nicolai Fjellvang.

Tertnes: Kadija Mårdalen, Synna Lien – Birgitte Karlsen Hagen 3 Marthe Hatløy Walde 1, Emilie Fauske Helland, Avril Mikkelsen Frei, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen 8, Henriette Espetvedt Eggen 4, Emma Holtet 7, Eva Erdal Moen, Rikke Midtfjeld 1, Vilde Janbu Fresvik 1, Maria Bergslien Gald 1

Toppscorer Oppsal: Kristin Venn og Anniken Obaidli begge 6

Utvisninger: Tertnes 3 x 2 min, Storhamar 0 x 2 min.