Firemålsseier mot Stabæk – Tertnes

Firemålsseier mot Stabæk

Etter at Tertnes tok føringen av kampen etter få minutter, beholdt jentene våre ledelsen kampen ut. Men det ble litt mer spennende de siste minuttene enn hva vi kunne ønske oss.

Med pauseresultat 16-11 til hjemmelaget, så det ut til at Tertnes skulle gå mot en trygg seier. Men med varierende prestasjoner, ble Stabæk ï løpet av de siste 10 minuttene invitert inn igjen i kampen, og pulsen steg på Tertnes-tilhengerne da bortelaget reduserte til 29-27 knappe 3 minutter før full tid. Men det ble ingen reprise på avslutningen av Byåsen-kampen, og seieren ble sikret med 2 kjappe mål på tampen, slik at sluttresultatet ble 31-27 til Tertnes. Malene Bergset ble kåret til banens beste spiller.

Nå venter Molde borte på søndag, og da må nok prestasjonene opp et hakk for å kunne ta poengene med hjem til Bergen.