Overbevisende seier mot Fredrikstad – Tertnes

Overbevisende seier mot Fredrikstad

Etter to kamper på rad med stortap mot hhv. Vipers og Storhamar, slo Tertnes tilbake og overbeviste med sterk borteseier mot tabellnabo Fredrikstad. Tertnes er dermed tilbake på 4. plassen på tabellen.

Et tøft og tett forsvarsspill mot et fysisk sterkt hjemmelag ga Tertnes tidlig i 1. omgang en 3-4 måls ledelse, og dermed kontroll på kampen. Med unntak av en kort periode i 2. omgang, der laget får to utvisninger, var Tertnes foran hele omgangen med 4-6 mål.

I tillegg til et godt forsvarsspill som ga grunnlaget for seieren, meldes det om periodevis godt angrepsspill med blant annet mange gode sjanser fra linje og kant. Dessuten er trenerteamet svært fornøyd med disiplinen i spillet og gjennomføring kampen ut.

Nå er Tertnes tilbake på 4. plass, en plassering vi ønsker å inneha når siste seriekamp er spilt 18. april. Men det er fortsatt fire tøffe kamper igjen, og den første utfordringen kommer hjemme mot Larvik allerede på søndag.

Fredrikstad – Tertnes 22-26 (7-13)
Dommere: Morten Isachsen og Ronny Hell.

Tertnes: Marie Davidsen – Malene Bergset 6, Vilde ingeborg Johansen 5, Bodil Sørheim 3, Madeleine Hilby 3, Karoline Fantoft 2, Tina Abdulla 2, Celine Sivertsen 2, Mina Mjærum 1, Caroline Jakobsen 1, Thea Stankiewicz 1.
Toppscorer Fredrikstad: Ida Wernersen 6.
Utvisninger: Fredrikstad: 1 x 2 min. Tertnes: 4 x 2 min.