Målshow av Madeleine – Tertnes

Målshow av Madeleine

31-20 seier og vanvittige 15 mål av Madeleine Hilby ble resultatet etter hjemmekampen mot bunnlaget Rælingen. Så langt er Madeleine oppe i 91 mål for Tertnes denne sesongen, noe som gir henne en foreløpig 2. plass bak Moldes Ragnhild Valle Dahl på toppscorerlisten.

Men selv om Madeleine scoret sitt første mål allerede i kampens første minutt, skulle det ta en hel omgang før Tertnes klarte å ta føringen i kampen. Lagene fulgte hverandre til uavgjort 6-6, før Rælingen tok ledelsen 6-9 ved ca. 20 min. spilt. En Tertnes-timeout fikk fart på jentene våre igjen, og det kom 4 kjappe scoringer. Men Rælingen hang fortsatt med og til pause var stillingen 11-12 til bortelaget.

Det startet litt nølende også i 2. omgang, men fra stillingen 14-14 gikk Tertnes rett opp i 17-14, og derfra og ut så jentene våre seg aldri tilbake. Først og fremst et solid offensivt forsvarsspill dannet grunnlaget for at hjemmelaget kunne dra i fra, noe som ga muligheter for en rekke fine kontringsmål. I angrep skapte Tertnes hodebry for bortelaget, som stadig måtte ty til ulovlige midler for å stoppe Tertnesjentene. Dette ga Tertnes totalt 8 straffer i kampen, som alle ble satt kontant i mål av Madeleine. Ingen tvil om at Madeleine har blitt veldig trygg fra 7-meteren, og med stor variasjon i skuddene har hun overtak på keeper allerede før første straffe er tatt. Det ble også 7 spillemål av Madeleine i gårsdagens kamp, mens Tina Abdulla endte på 5 mål.

Med denne seieren er nå Tertnes på 5. plass med 20 poeng, det samme som Fredrikstad på 4., og kun ett poeng bak Storhamar og Larvik som begge har 21 poeng. Med seks serierunder igjen, blir det en spennende avslutning på sesongen, og første hinder for Tertnes er bortekampen mot Fana førstkommende onsdag. Det ryktes fra Fana-leiren at billettene snart er utsolgt, så her er det bare å kaste seg rundt om en skal sikre seg plass for å heie på Tertnesjentene!

Tertnes – Rælingen 31-20 (11-12)